Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Rzeszów Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Rzeszów Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Rzeszów Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Rzeszów Lufthavn guide

Bilutleie Rzeszów Lufthavn

Leiebil Rzeszów Lufthavn

Rzeszów-Jasionka Lufthavn (RZE) er en internasjonal flyplass som ligger i landsbyen Jasionka, 10 km fra sentrum av byen Rzeszów. Byer i nærheten er Krakow (160 km), Lublin (170 km), Lviv, Ukraina (170 km) og Kosice, Slovakia (170 km). Det går busser mellom Rzeszów og flyplassen i tillegg til taxi. De leiebilselskapene som er representert er Auto Europe, Avis, Honk, Zoom og Aexpress.

En ny passasjerterminal åpnet i september 2012. I 2011 besøkte 491 325 passasjerer terminalen, en økning på 8 prosent fra året før. Den mest trafikkerte ruten er til Warszawa. Lavkostselskapet Ryanair er de som har flest flyvninger fra flyplassen, blant annet til Dublin og London-Stansted. Lufthansa flyr til Frankfurt. I spesielle sesonger er det også forbindelse til destinasjoner som for eks New York.

Rzeszow Flyplassen har et par kafeer og restauranter, 3 butikker, minibanker, valutaveksling, VIP-rom og møterom. Det historiske hotellet Ostoya Manor Rzeszow Airport ligger mindre enn 2 km fra flyplassen.