Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Olsztyn

Finn beste pris på bilutleie i Olsztyn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Olsztyn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Olsztyn guide

Bilutleie Olsztyn

Leiebil Olsztyn

Olsztyn er en by ved Lyna-elven nordøst i Polen som ligger rundt 170 km nord for Warszawa Befolkningen er på 175 420 (2011) innbyggere.

Byen vokste opp omkring en tysk ridderborg, Ordensburg, fra 1347 som nå er museum og en av byens viktigste turistattraksjoner og kjentmerker. Olsztyn har en sjarmerende gammelby med romantiske gater med restauranter og kafeer og små torv. Blant de historiske bygningene er rådhuset er fra 1500-tallet, Jerusalem kapellet fra 1565, og St. James-katedralen.

Det største museet er Museum of Wamia and Mazury, som blant annet er kjent for sine julekortsamlinger. Andre museer er natur- og sportsmuseet. Byen har et viktig volleyballteam som har fostret flere mestre, AZS UWM Olsztyn

Byen ligger i et område med mange innsjøer, skoger og vidder, det er 15 innsjøer innenfor de administrative grensene for byen. Det gjør at det er flotte turmuligheter rundt byen og store rekreasjonsområder med flere parker, skulpturer og vernede skoger av bøk, eik, lønn samt lind-alleer.
Michelin dekkfabrikk er den største arbeidsgiveren i regionen. Andre viktige næringer er matvareindustrien og møbelproduksjon.

Den nærmeste store flyplass er Khrabrovo flyplass, rundt 150 km fra sentrum. Andre store flyplasser som ligger et par timers kjøretid unna er Gdańsk Lech Wałęsa Lufthavn og Warszawa Chopin Lufthavn.