Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Lodz

Lufthavn Finn beste pris på bilutleie i Lodz Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Lodz Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Lodz Lufthavn guide

Bilutleie Lodz Lufthavn

Leiebil Lodz Lufthavn

Lodz Lufthavn – eller Wladyslaw Reymont Airport Lodz (LCJ) – er en regional flyplass som ligger 6 km sørvest for Lodz sentrum. Flyplassen ble åpnet i 1925, og var en av Polens viktigste fram til slutten av 1950-tallet. De senere årene er det gjort et stort arbeid for å revitalisere den som lufthavn, særlig for lavprisselskaper. Flyplassen betjener ca. 400.000 passasjerer i året.

Lodz Lufthavn har to terminaler: Terminal I, som er en innenlandsterminal (modernisert i 1997), og Terminal II, som er internasjonal, bygd i 2005. En tredje terminal er under utbygging.

Flyselskaper som har direkteruter fra Lodz Lufthavn er Jet Air (København, Wien), Ryanair (Dublin, Edinburgh, Liverpool, London, Nottingham, Shannon, Stockholm, Moss-Rygge) og Sun D’or (Tel Aviv).

Avstanden fra flyplassen til Lodz sentrum er kort, og man kan velge mellom flybuss, rutebuss eller taxi. Det er flere internasjonale bilutleiebyråer representert på flyplassen, dersom man ønsker å leie bil i Lodz. Man finner bl.a. Avis, Budget, Europcar, National og Sixt sine filialer her.

Publikumsfasilitetene er beskjedne ved Lodz Lufthavn, men det finnes restaurant, café, taxfree-butikk samt et turistkontor i terminalbygningen.
Det er ingen hoteller på flyplassen, men utvalget er bra i og rundt selve Lodz.