Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Legnica

Finn beste pris på bilutleie i Legnica ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Legnica. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Legnica guide

Bilutleie Legnica

Leiebil Legnica

Legnica er en by som ligger vest i Polen på grensa til Tyskland og Tsjekkia og er hovedsete i regionen Silesia. Byen har en befolkning på 104 178 (2009) innbyggere og ligger ved bredden til elven Kaczawa.

Byen er kjent for en helt spesiell historisk hendelse, slaget i Legnicia 9 april 1241. Mongolene var I ferd med å invadere Øst-Europa, og ble møtt med en kristen hær. Fra 1945 til 1990, under den kalde krigen, ble byen hovedkvarter for de sovjetiske styrkene i Polen. Det hadde en sterk innflytelse på livet i byen og den ble delt inn i polske og sovjetiske områder, sistnevnte ofte stengt for publikum

Legnica er først og fremst kjent industrib, spesielt er kobber- og nikkelindustri viktig. Den har også mange historiske severdigheter. Av de mest interessante er slottet Piast fra Middelalderen som ligger nord i gammelbyen, og Lubiąż Abbot huset hvor kobbermuseet ligger. Den gamle bydelen i Legnica har et flott torg med et rådhus fra barokken.

Byen er kjent for sine parker og hager, og har sju hundre hektar med grøntområder, for det meste langs bredden av Kaczawa. Tarninow-området er spesielt attraktiv.
I de senere årene har Legnica blitt hyppig brukt som et filmsett for filmer som et resultat av sin godt bevarte gammelby med tysk arkitektur, nærheten til Tyskland og lave kostnader.

Den nærmeste flyplassen er Wroclaw flyplass som befinner seg 75 km fra sentrum.