Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Kraków Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Kraków Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Kraków Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Kraków Lufthavn guide

Bilutleie Kraków Lufthavn

Leiebil Kraków Lufthavn

John Paul II Airport Kraków-Balice (KRK) er en internasjonal flyplass som betjener Kraków i Polen. Den ligger i byen Balice, 11 km vest for Kraków sentrum – og er oppkalt etter den polskfødte paven Johannes Paul II, som bodde mange år i Kraków.

Kraków Lufthavn var tidligere en militær flyplass, men ble i 1964 også tatt i bruk som sivil flyplass. Rundt 3 millioner passasjerer er innom her årlig, noe som gjør flyplassen til Polens nest travleste.

Det er to passasjerterminaler på flyplassen: Terminal 1 tar seg av internasjonal trafikk, mens den nasjonale blir betjent av Terminal 2. Det er gratis shuttle-buss både mellom de to terminalene samt mellom terminalene og jernbanestasjonen.

Transportmulighetene mellom flyplassen og Kraków sentrum er gode. Man kan velge mellom tog, buss eller taxi. Ønsker man å leie bil i Kraków, er flere internasjonale utleiebyråer representert på flyplassen – bl.a. Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt.

Det er en rekke publikumsfasiliteter på Kraków Airport – bl.a. møterom, VIP-service, trådløst internett, minibanker, postkontor – og et godt utvalg av butikker, restauranter og snackbarer. Flyplassen er dessuten godt tilrettelagt for funksjonshemmede.

Nærmeste hotell er Neohotel Airport, som ligger et par kilometer fra flyplassen.