Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Koszalin

Finn beste pris på bilutleie i Koszalin ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Koszalin. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Koszalin guide

Bilutleie Koszalin

Leiebil Koszalin

Koszalin er den største byen i regionen Midt-Pommern og befinner seg nord-vest i Polen 12 km sør for Østersjøen. Den har en befolkning på 107 146 (2009) innbyggere. Nærliggende byer er Kamien Pomorski, Mielno og Kolobrzeg.

Den første historiske kilden som nevner byen er Stor-Poland krøniken fra 1108. En av de eldste bygningene er St. Maria kirken fra 1300-tallet. Rester av en bymur fra middelalderen er bevart.

Koszalin er omgitt av vakre skoger og reservater, inkludert fuglereservatet i Parnowo (5 km mot vest) og på Lubiatowskie Lake (5 km mot sør). Det høyeste punktet i Koszalin er Chelmska som har et tårn på toppen hvor en kan nyte utsikten. Nærheten til Østersjøen er viktig, og denne delen av havet er kjent for sine vakre sanddyner, klipper og brede sandstrender.

Den 4. mars 1945 ble Koszalin okkupert av Sovjetunionen etter 2. verdenskrig.  Ifølge Potsdam-avtalen ble byen som tidligere hadde ligget under Tyskland satt under polsk administrasjon og omdøpt Koszalin. De fleste av den tyske befolkningen flyktet eller ble utvist.

Den nærmeste store flyplassen er Szczecin-Goleniów Solidarnosc Lufthavn, 119 km fra sentrum av Koszalin. En annen stor flyplass er Gdańsk Lech Wałęsa Airport (GDN / EPGD), er 196 km øst for Koszalin.