Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Konin

Finn beste pris på bilutleie i Konin ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Konin. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Konin guide

Bilutleie Konin

Leiebil Konin

Konin er en by i Polen på Warta elven som ligger midt i landet. Det er hovedstaden i Koni-regionen. Befolkningen er på 80 618 (2006) innbyggere.
Greenpeace valgte byen for å sette opp sin Climate Rescue-stasjon i forkant av FNs klimakonferanse i Poznań i 2008. En fire etasjers klode med selvforsynt energi ble satt opp ved siden av inngangen til en kullgruve. Installasjonen var ment å vekke oppmerksomhet rundt Polens avhengighet av kull. Tilstedeværelsen av Greenpeace ble generelt godt mottatt av lokalbefolkningen som kom for å delta på aktiviteter og høre på foredrag om miljøsituasjonen.

Konin er sentrum i et område der industrien er basert på brunkullforekomster. Det finnes også aluminiumverk, kjemisk og elektroteknisk industri, og store varmekraftverk i omegnen

Byen har flere historiske bygninger, et av dem er en gotisk Bartolomeus-kirke fra 1300-, 1400-tallet.
Den nærmeste store flyplass er Lodz Wladyslaw Reymont Lufthavn 117 km fra sentrum. Poznań-Ławica Lufthavn befinner seg 130 km vest for Konin.