Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Kielce

Finn beste pris på bilutleie i Kielce ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Kielce. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Kielce guide

Bilutleie Kielce

Leiebil Kielce

Kielce er en by i det sentrale Polen som befinner seg mellom Krakow og Warszawa med 204 891 innbyggere (2009). Den er også hovedstaden i regionen Świętokrzyskie voivodskap. Byen ligger ved Świętokrzyskie-fjellene som er Europas eldste fjell ved bredden av Silnica elven.

Kielce er en industriby med vekt på tungindustri og næringsmiddelindustri. Kalksteingruvene i området var lenge den økonomiske motoren. Den over 900 gamle byen har mange attraksjoner og en spennende gammelby der det blant annet finnes en markedsplass fra 1700-tallet. Den eldste bygningen er en katedral fra 1100 som har blitt restaurert ved flere anledninger. For å handle er gaten Sienkiewicza som går fra jernbanestasjonen til Moniuszki plassen et godt alternativ. På Wolnosci-plassen finnes det et godt utvalg av kafeer og restauranter.

I nærheten av Kielce er det fem forskjellige naturparker og reservater, en av de mest populære er Świętokrzyskie-fjellene som egner seg utmerket til fjellturer. Her ligger også et kloster fra 1400-tallet som er verdt et besøk. I Kadzielnia naturreservat finnes det et amfiteater med plass til 5000 personer, og kalksteinen gir det en helt spesiell klang. Stedet er kjent for sitt krystallklare vann.

Den nærmeste store internasjonale flyplassen er John Paul II Balice lufthavn som ligger rundt 140 km lenger sør like utenfor Krakow. Warsaw Chopin Lufthavn ligger 175 km lenger nord.