Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Gdynia

Finn beste pris på bilutleie i Gdynia ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Gdynia. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Gdynia guide

Bilutleie Gdynia

Leiebil Gdynia

Gdynia er en by nord i Polen som befinner seg 20 km nordvest for Gdańsk ved Gdańskbukta. Byen har en befolkning på 249 139 (2011) innbyggere.

Byene Gdynia, Gdańsk og Sopot (kjent for spa) kalles «trippelbyen» fordi de nesten overlapper hverandre og til sammen utgjør en befolkning på en million mennesker. Gdynia er en av Polens viktigste havnebyer og Skipsverft og fiskeforedlingsindustri utgjør en viktig del av økonomien

Fram til 1924 var Gdynia en fiskerlandsby, men så ble den bygd opp til havenby etter Versaillesfreden og var i en periode Polens eneste havn og flåtebase.  Den ble utsatt for svært store ødeleggelser under 2. verdenskrig.

Det er nærheten til havet med bading og båtliv som er Gdynias store attraksjon. Den har stor seilbåthavn, og om sommermånedene er det flere seilbåt- og regattakonkurranser. Hver juni holdes marinefestivalen som tiltrekker seg mange internasjonale turister. Det polske maritime museet ligger i Gdansk, 20 km lenger sør. Det finner flere turistbyråer som arranger dykketurer og kurs, ekspedisjoner til vrak i Gulfen, fisketurer og kurs i kjøring av motorbåt. Hovedgaten Świętojańska er et bra sted for shopping i tillegg til shoppingsenteret Batory.

Nærmeste flyplass er Gdańsk Lech Wałęsa Airport, 26 kilometer sør-vest for sentrum av Gdynia.