Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Chorzów

Finn beste pris på bilutleie i Chorzów ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Chorzów. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Chorzów guide

Bilutleie Chorzów

Leiebil Chorzów

Chorzów er en by i Øvre Schlesien som ligger sørvest i Polen ikke langt fra grensen til Tsjekkia og Slovakia. Byen har en befolkning på 113 162 (2009) innbyggere.

Byen er kjent for å være en viktig industriby. Den pleide å være en av de viktigste byene i det som ble kalt det øverschlesiske industriområde. Dette var det største polske økonomiske samarbeidsområde med omfattende industri innen kulldrift, stål, kjemi, produksjon og energi.
På grunn av miljøproblemer og mangel på investering er mye av tungindustrien blitt stengt i løpet av de siste 20 årene. Andre er blitt renovert. I dag utgjør handel og servicenæringen en stadig større del av økonomien.

Silesian kultur- og rekreasjonsområde er et stort parkområde som både egner seg til rekreasjon og har flere severdigheter. Den dekker faktisk rundt 30 % av byens areal, er på 620 hektar, og er den største parken av sitt slag i Europa. Innenfor parkens finnes det tilbyd for enhver smak og aldre. Her ligger Schlesien dyrehage og en stor stadion både for sports- og kulturarrangementer. Her er også tennisbane, vannsportsenter, rosehage, planetarium, gallerier og hotellkompleks mm.

Den nærmeste store flyplass er Katowice internasjonale Lufthavn som befinner seg 27 km fra sentrum. En annen stor flyplass i nærheten er John Paul II internasjonale lufthavn Kraków-Balice 71 km fra Chorzow.