Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Białystok

Finn beste pris på bilutleie i Białystok ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Białystok. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Białystok guide

Bilutleie Białystok

Leiebil Białystok

Białystok er den største byen i nordøstre Polen, og er hovedstad i regionen Podlasie voivodskap like ved grensen til Hviterussland. Den ligger på bredden av Biala-elven Befolkningen er på 294 399 (2009) innbyggere.

Byen er kjent for å være en møteplass for ulike religioner, etniske grupper og nasjonalister. Det etniske og språklige mangfoldet var grunnen til at Ludwik Zamenhof som er født i Bialystok begynte å jobbe med å utvikle det universelle språket Esperanto.

Før 2. verdenskrig var omkring 40 prosent av befolkningen jøder. 27. juni 1941 ble Białystok erobret av Tyskland da de invaderte Sovjetunionen. 56 000 jøder ble innestengt i en getto som ble utryddet i løpet av august 1943

I området er det mange flotte naturparker, bare noen kilometer unna ligger Knyszyńska som er en vernet skog med spabadet Supraśl. En annen en av dem, Białowieski nasjonalpark, er bisonenes hjem og er oppført på UNESCOs verdensarvliste. I Narwiański National Park kan en oppleve mange sjeldne fuglearter.

Byen har mange gater med historiske bygninger og små butikker og koselige kafeer. De viktigste historiske bygningene er Branickis palasset, rådhuset og et stort antall kirker, en av dem er Jomfru Maria kirken. Det største museet er Podlaskie Museum som i tillegg til malerier og kunst har arkeologisk, skulptur- og historisk avdeling.

Białystok-Krywlany Lufthavn som er den nærmeste flyplassen gir ikke regelmessig service. Den nærmeste internasjonale flyplass er Warszawa Chopin Lufthavn 174 km fra Bialystock.