Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Polen

Finn beste pris på bilutleie i Polen ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Polen. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Polen guide

Bilutleie Polen

Leiebil Polen

Polen ligger nordøst i Europa, ved Østersjøens sørlige bredd. Landet grenser til Tyskland, Tsjekkia, Slovakia, Ukraina, Hviterussland, Russland og Litauen. Folketallet er beregnet til 38,2 mill. (2010), hvorav 1,7 millioner er bosatt i hovedstaden Warszawa.

Andre større byer i Polen er Kraków (756 600 innb.), Lòdz 753 000 innb.), Wroclaw (633 000 innb.), Poznań (561 000 innb.) og Gdànsk (456 000 innb.).

Store deler av Polen ligger på den nordeuropeiske lavsletten, som strekker seg fra Ural i øst til Nederland i vest. Helt i sør finner vi imidlertid fjellområdene Sudetene og Karpatene, der de høyeste toppene strekker seg i et par tusen meters høyde over havet. Den godt og vel 1000 km lange elva Wisla renner gjennom landet, og har tradisjonelt vært selve ”livsnerven” i hovedstaden Warszawa.

Hovedstaden er et av de mest populære turistmålene i Polen. Dette er en tradisjonsrik kulturby med en rekke museer, konsertsaler og gallerier. Dessuten er det en livlig utelivs- og shoppingby. Arkitektonisk er den også interessant, og hele den gamle bydelen står av den grunn på UNESCOs verdensarvliste.

Polens største og viktigste flyplass er Warszawa Frederic Chopin International Airport, som ligger 10 km sør for sentrum av hovedstaden. En annen flyplass med stor trafikk er Gdansk Lech Walesa International Airport.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Destinasjoner