Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Wien

Finn beste pris på bilutleie i Wien ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Wien. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Wien guide

Bilutleie Wien

Leiebil Wien

Wien er hovedstaden i Østerrike, og ligger ved elven Donau nordøst i landet. Byen har 1,7 millioner innbyggere (2011).
Wien er landets kulturelle og økonomiske sentrum, og en viktig industri- og vitenskapsby. Byens universitet ble grunnlagt i 1365. Wien er også et betydelig samferdselsknutepunkt, og har stor turisme.

Wien er kjent for å være et av verdens mest viktigste sentre for klassisk musikk. Her finnes museer for berømte komponister og musikere som Haydn, Mozart, Beethoven, Shubert og Strauss – der alle har bodd i kortere eller lengre perioder av sitt liv i Wien. Byen er også berømt for sine årlige musikk- og teaterfestivaler.

Det historiske sentrum av Wien står oppført på UNESCOs verdensarvliste – og her finnes mange vakre kirker og klostre. Stephansdomen (oppført i perioden 1304 – 1511) er en populær turistattraksjon her – med sitt karakteristiske 136,7 meter høye tårn.

Andre attraksjoner i Wien er bl.a. Slottet «Belvedere» fra 1700-tallet, «Wien Staatsoper» – viktigste operahus i byen fra 1869, den gotiske kirken «Ruprechtkirche» fra 1200-tallet, Det naturhistoriske museet – med geologiske og botaniske samlinger samt Det kunsthistoriske museum – der man bl.a. kan se kunstverk av Rembrandt og Rubens.

Byen har også et teatermuseum, et museum viet psykologen Sigmund Freud samt en zoologisk hage.

Litt sørvest for sentrum ligger palasset «Schönbrunn» fra 1695, som er en stor turistattraksjon. Palasset var tidligere et keiserlig jaktslott og sommerresidens, men er idag museum. Stedet har også en flott park anlagt i fransk stil i 1706. Schönbrunn står oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Wien International Airport ligger 20 km sørøst for sentrum.