Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Innsbruck

Finn beste pris på bilutleie i Innsbruck ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Innsbruck. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Innsbruck guide

Bilutleie Innsbruck

Leiebil Innsbruck

Innsbruck ligger øst i Østerrike ved elven Inn, og er hovedstad og største by i delstaten Tirol. Byen har om lag 120.000 innbyggere (2011).

Innsbruck ligger 575 m.o.h. – og er omkranset av høye fjell – der flere av toppene rager 2300 m.o.h. Byen er berømt for å være et populært vintersportssted, og Vinter-OL ble arrangert her i 1964 og i 1976.

Innsbruck er et viktig handelssentrum og samferdselsknutepunkt for regionen. Byen er også Tyrols kulturelle sentrum, og har flere museer og teatre. I tillegg er Innsbruck kjent for å være en av Østerrikes viktigste kongress- og turistbyer.

Gamlebyen («Altstadt») er en stor turistattraksjon, og her kan man se en rekke historiske bygninger – deriblant Fürstenburg fra 1400-tallet med «Det gyldne tak».

Andre severdigheter i Innsbruck er bl.a. Domkirken fra 1722, Slottet Hofburg fra 1400- og 1500-tallet, kirken «Hofkirche» fra 1565 samt museet «Tiroler Landesmuseum Ferdinandeum» – som har forhistoriske, naturvitenskapelige og kunsthistoriske samlinger.

Det finnes en mange skianlegg i området omkring byen samt taubane til fjellet Hafelekar – som måler 2334 m.o.h.

Byen har ellers en botanisk hage og dyreparken»AlpenZoo».

Litt utenfor sentrum ligger slottet Ambras fra 1300-tallet – som tiltrekker seg mange turister. Slottet er åpent for publikum, og her finnes et kunsthistorisk museum, et portrettgalleri samt utstillinger av våpen og rustninger. Slottet har også et vakker parkanlegg.

Innsbruck Airport ligger 5 km vest for sentrum.