Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Graz

Finn beste pris på bilutleie i Graz ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Graz. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Graz guide

Bilutleie Graz

Leiebil Graz

Graz ligger sørøst i Østerrike, og er landets nest største by med om lag 267.000 innbyggere (2012). Byen ligger på  begge sider av elven Mur – ikke langt fra landegrensene til Ungarn og Slovenia. Graz er hovedstad i delstaten Steiermark, og ligger på sørsidene av Alpene.

Graz har er en betydelig industriby med produksjon av bl.a. jern og stål, maskiner, optiske instrumenter, lærvarer og tekstil. Byen er også et viktig trafikknutepunkt. I tillegg har Graz 6 universiteter – der det eldste ble grunnlagt i 1586.

Byen har en rekke museer, teatre, operahus (fra 1899) og kunstgallerier – og ble kåret til Europeisk Kulturhovestad i 2003.

Gamlebyen i Graz står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Her finner man vakre gater og trange smug, parker og flere historiske kirker – deriblant en gotisk domkirke fra 1400-tallet. Også Leech-kirken fra 1293 anbefales et besøk.

På høyden Schlossberg over sentrum ligger byens berømte klokketårn fra 1500-tallet samt ruiner av en festning fra Karl den Stores tid. Man kan benytte taubane, heis eller trapper for å komme opp hit.

Graz har ellers et apotekmuseum, byhistorisk museum, jernbanemuseum samt flere parker og grøntarealer.

Graz Airport ligger 10 km sør for sentrum, og er en internasjonal flyplass.