Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Graz Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Graz Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Graz Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Graz Lufthavn guide

Bilutleie Graz Lufthavn

Leiebil Graz Lufthavn

Graz Airport (GRZ) ligger sørøst i Østerrike – om lag 10 km sør for Graz sentrum. Dette er den 3. største flyplassen i landet.

Graz Lufthavn ble innviet i 1925, og fikk internasjonale flyruter i 1951. Flyplassen har idag 2 terminalbygninger, og betjener ca. 1 million passasjerer årlig (2011).

Det er 13 flyselskaper som har nasjonale og internasjonale direkteruter fra Graz Lufthavn til bortimot 35 destinasjoner – deriblant til Berlin, Wien, Düsseldorf, London og Monastir. I tillegg har flyplassen stor chartertrafikk i sommerhalvåret til destinasjoner i Middelhavsområdet.

Det finnes en rekke publikumsfasiliteter på flyplassen – deriblant butikker (også tax-free-butikk), restauranter, caféer, Vip Lounge, informasjons-disk og gratis trådløs internett-tilgang.

Graz Lufthavn er godt tilrettelagt for funksjonshemmede.

For å komme seg fra flyplassen og inn til bysentrum, kan man benytte buss, tog eller taxi. Dersom man ønsker å leie bil i Graz, har bilutleiefirmaene Avis, Budget og Sixt sine filialer på flyplassen.

Med leiebil i Graz, kan man ta hyggelige dagsturer og oppdage området omkring byen i sitt eget tempo.