Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Bilutleie Østerrike

Finn beste pris på bilutleie i Østerrike ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Østerrike. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Østerrike guide

Bilutleie Østerrike

Leiebil Østerrike

Østerrike ligger i Sentral-Europa, og er en forbundsstat som består av ni delstater med egen administrasjon. Folketallet i Østerrike er på rundt 8,3 millioner (2010) –  hvorav 1,7 millioner er bosatt i hovedstaden Wien.

Andre større byer i Østerrike er Graz, Linz, Salzburg og Innsbruck.

Østerrike er omgitt av en rekke naboland – og grenser i vest mot Liechtenstein og Sveits, i sør mot Italia og Slovenia, i øst mot Ungarn og Slovakia og i nord mot Tyskland og Tsjekkia. Landets offisielle språket er tysk, men dialektene kan være vanskelige å forstå for turister, selv om de behersker standard tysk.

Naturen i Østerrike er dominert av fjell, og Alpene dekker de vestlige og sørlige delene av landet. Her når de høyeste toppene på østerriksk side opp i rundt 3.800 m.o.h.

Østerrikes er kjent som et land med mange viktige bidrag til europeisk kulturhistorie – særlig innenfor klassisk musikk. Kjente komponister som Wolfgang Amadeus Mozart, Franz Schubert, Gustav Mahler og Johann Strauss var alle østerrikere. Også Ludwig van Beethoven bodde mange år i Østerrike. Wien har særlig mye å by på innenfor kunst og kultur. Det samme har Salzburg.

Ellers er Østerrike også et populært vintersportsland – og alpebyen Innsbruck er vært et eldorado for skientusiaster helt siden vinter-OL ble arrangert der i 1964.

Østerrikes hovedflyplass er Wien International Airport, som ligger ca. 18 km fra sentrum. Landets nest største flyplass er Salzburg Airport –  W. A. Mozart.