Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Vadsø

Finn beste pris på bilutleie i Vadsø ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Vadsø. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Vadsø guide

Bilutleie Vadsø

Leiebil Vadsø

Vadsø er en by og en kommune som ligger øst i Finnmark. I kommunen bor det 6174 (2012) innbyggere, de fleste av disse bor i Vadsø som har 5066 innbyggere. På grunn av betydelig innvandring fra Finland er Vadsø kjent som «kvenhovedstaden».

Kommunen ligger langs Varangerfjorden hvor det ligger flere små bygder omringet av den barske, arktiske naturen. Den største bebodde bygda er Vestre-Jakobselv hvor en stor del av befolkningen har finsk opprinnelse. Populære turistattraksjoner om vinteren er trugeturer langt inne på vidda med isfiske, scootersafari eller hundekjøring under nordlys.

På grunn av den finske befolkningen er det svært vanlig med sauna på Vadsøs overnattingssteder. Andre aktiviteter er havfiske, dykking og kajakkpadling. I de siste årene har Vadsø blitt et populært sted for de som driver med kiteboarding. Vadsø har mange spennende restauranter og et variert overnattingstilbud.

Hvert år i oktober arrangeres kongekrabbefestivalen, en matfestival som er tilegnet den store krabben og ikke minst gastronomiske opplevelser i tilknytning til den den. Varangerfestivalen er en blues- og jazzfestival som arrangeres hvert år i begynnelsen av august.

Den nærmeste flyplassen er Vadsø Lufthavn som ligger rundt tre kilometer øst for Vadsø sentrum.