Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Trondheim

Finn beste pris på bilutleie i Trondheim ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Trondheim. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Trondheim guide

Bilutleie Trondheim

Leiebil Trondheim

Trondheim ligger i Midt-Norge, og er landets 3. største by med 176.000 innbyggere (2012). Byen ligger der Nidelva renner ut i Trondheimsfjorden, og er administrasjonssentrum for Sør-Trøndelag fylke. Øya Munkholmen hører også med til byen.

Trondheim er en universitetsby, og er dessuten et viktig handelssentrum og samferdselsknutepunkt for Midt-Norge.

Trondheim ble grunnlagt i 997 av vikingkongen Olav Tryggvason, og på torvet i sentrum er det en statue av ham, som står på en høy søyle.

Trondheims største turistattraksjon er Nidarosdomen (Nidaros Domkirke), som ble påbegynt på 1100-tallet. Dette er Norges nasjonalhelligdom og en av Nordens største middelalderbygninger.

Andre viktige turistattraksjoner i Trondheim er bl.a. Den gamle bybroen fra 1862, Vår Frue Kirke fra 1200-tallet, Erkebispegården fra 1100-tallet, Trondheim Kunstmuseum, Folkemuseet, Kunstindustrimuseet – med stor samling av kunsthåndverk og design, Vitensenteret – med populærvitenskapelige utstillinger og planetarium samt Vitenskapsmuseet – med sine arkeologiske, kulturhistoriske og naturvitenskapelige utstillinger.

Tyholttårnet i Trondheim er også verdt et besøk. Dette er et 124 meter høyt TV-tårn, der besøkende kan komme opp til en utsiktsplattform som ligger 70 meter over bakkenivå. Herfra får man en fantastisk utsikt over byen og omegn. Det finnes dessuten en roterende restaurant i tårnet.

Byens internasjonale flyplass – Trondheim Lufthavn Værnes – ligger 32 km øst for sentrum.