Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Tromsø

Finn beste pris på bilutleie i Tromsø ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Tromsø. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Tromsø guide

Bilutleie Tromsø

Leiebil Tromsø

Tromsø er, med et innbyggertall på rundt 66.000 (2010), Norges 7. største by. Byen er administrativt sentrum i Troms fylke, og ligger hovedsakelig på Tromsøya – men også med bydeler på Kvaløya og på fastlandet (Kvaløysletta og Tromsdalen).

Tromsø er særlig kjent for midnattssola, polarlyset og Ishavskatedralen (fra 1965). Siden 1800-tallet har byen også vært kjent som ”Nordens Paris”, på grunn av sine mange restauranter og pulserende uteliv. Mer lokalt er den kjent som studentby med verdens nordligste universitet (6.000 studenter) – og det spennende vitensenteret Polaria. Samisk språk, nordlysforskning, polarforskning, telemedisin, fiskeriforskning, musikk og ingeniørfag er særlig populære fagområder. Det finnes i tillegg flere høyskoler i byen.

Siden 2004 har Buktafestivalen vært en årlig tilbakevendende musikalsk begivenhet. Den blir arrangert i Telegrafbukta i juli måned.
Tromsø Alpinsenter er et skisportsanlegg i bydelen Kroken, der det også er gode forhold for langrenn i vintersongen.

Værtypen i Tromsø er jevnt over kjølig, på grensen mellom arktisk og temperert klima. Golfstrømmen har stor innflytelse her, og derfor fryser likevel ikke fjorden til. Normalt varierer temperaturen mellom -5 og +15 gjennom hele året, med et gennomsnitt i januar på -4 og i juli på +12.

Der er polarnatt mellom 21 nov. og 21 jan. og midnattssol mellom 21 mai og 21 juli. I disse periodene er forskjellen mellom dag- og natt-temperaturen svært liten.

Nærmeste flyplass er Tromsø Lufthavn Langnes, som ligger 3 km vest for sentrum.