Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Tønsberg

Finn beste pris på bilutleie i Tønsberg ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Tønsberg. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Tønsberg guide

Bilutleie Tønsberg

Leiebil Tønsberg

Tønsberg er en kommune og en by i Vestfold ved Oslofjorden. I vest grenser kommunen mot Stokke, i nord-vest mot Re, i nord mot Horten, i øst mot Oslofjorden og i sør mot Nøtterøy. Byen har 41 237 (2013) innbyggere.

Slottsfjellstårnet på Slottsfjellet i Tønsberg er byens landemerke. Steintårnet ble reist i 1888.

På grunn av vakker beliggenhet ved Oslofjorden med skjærgård og småbåthavn er Tønsberg en mye besøkt by i sommermånedene. Men byens spennende historie og kulturliv trekker også mange besøkende.  Ifølge Snorres kongesagaer ble byen grunnlagt før slaget i Hafrsfjord (rundt 872). Dersom dette er tilfelle betyr det at Tønsberg er Norges eldste by. I 1201 ble Tunsberghus Festning beleiret av kong Sverre og birkebeinere og til slutt oppgitt av baglerne som hadde sete i Tønsberg.

Byen hadde sin storhetstid i middelalderen da flere konger bodde på festningen Tunsberghus. Slottsfjellet har i dag ruiner av Tunsberghus og rester av Mikaelskirken. Opprinnelig lå byen i området nedenfor det 63 m høye Slottsfjellet ned mot Byfjorden. Her finner man i dag ruiner av flere kirker, St. Olavs kloster og en kongsgård fra 1200-tallet. Fra 1700-tallet ble Tønsberg en sentral by for norsk sjøfart og hvalfangst.

Gatenett og torv i Tønsberg sentrum er strukturer som stammer helt fra middelalderen. Tønsbergs har bevart store deler av det gamle bysenteret med trebebyggelse fra 1800-tallet.

Det er mange fornminner i Tønsberg kommune. Et av dem er Osebergskipet, et vikingskip fra 820 som nå er på Vikingskipmuseet i Oslo. Oseberg kulturhus er et flerbrukshus med hotell, scener og konferansefasiliteter hvor det spesielt holdes mange konserter og arrangementer om sommeren.

Sandefjord Lufthavn Torp
ligger 26 km nordøst for sentrum.