Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Svolvær

Finn beste pris på bilutleie i Svolvær ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Svolvær. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Svolvær guide

Bilutleie Svolvær

Leiebil Svolvær

Svolvær en by og administrasjonssenteret for Vågan kommune i Nordland. Den ligger i Lofoten på sørøstsiden av Austvågøy ut mot Vestfjorden. Byen Svolvær har 4 230 innbyggere (2012). Til sammen utgjør Svolvær og Kabelvåg som ligger 3 km lenger sør en omtrent sammenhengende bebyggelse på vel 6 000 innbyggere.

Lofotfisket har fra gammelt av dannet grunnlaget for Svolværs eksistens. Svolvær er i dag Lofotens største fiskevær med en allsidig fiskeindustri og også det viktigste handelssentrumet i Lofoten.

Svolvær er et viktig kommunikasjonssenter med Kong Olavs vei (E 10) og har en stor havn med kystgodsruter og lokale båtruter, og hurtigbåtruter til Vesterålen, Narvik og Bodø. Stedet er og anløpshavn for Hurtigruten Bergen – Kirkenes.

Svolvær er et godt utgangspunkt for den som vil oppleve Lofotens storslåtte natur med strender, åpent hav og fjell. Men Svolvær og Kabelvåg byr også på gode kultur- og kunstmuligheter og tiltrekker seg mange kunstnere. På hurtigrutekaia ved torget befinner Lofoten kulturhus seg som har et tett program med konserter og forestillinger hele året. I Kabelvåg ligger Nordland kunst- og filmfagskole og flere gallerier og museer. Nordnorsk Kunstnersenter befinner seg i Svolvær. Sangerne og låtskriverne Kari og Lars Bremnes kommer fra byen.

Svolvær lufthavn ligger på Helle, ca. 6 km øst for Svolvær.