Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Stokmarknes

Finn beste pris på bilutleie i Stokmarknes ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Stokmarknes. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Stokmarknes guide

Bilutleie Stokmarknes

Leiebil Stokmarknes

Stokmarknes er den viktigste byen i Hadsel kommune i Vesterålen i Nordland fylke. Byen har  3198 innbyggere (2012) og ligger på Hadseløya. Riksvei 82 går forbi Stokmarknes

Byen er kjent for å være hjemstedet til hurtigruta. I tillegg til at Hurtigruta ASA har sine hovedkontorer  i Stokmarknes, finnes også et hurtigrutemuseum her hvor en kan få et godt innblikk i hurtigrutas historie. Norges mest berømte turistattraksjon og stolthet har en historie som går helt tilbake til 2. juli 1893 da skipet DS Vesteraalen for første gang tok fatt på strekningen Trondheim–Hammerfest.

Kontorlokalene toø hurtigruta ligger i de ærverdige og gamle lokalene til Vesteraalens Dampskibsselskabs, mens hurtigrutemuseet ligger i moderne lokaler ved hurtigrutekaia. Til museet hører også den gamle hurtigruta MS «Finnmarken» fra 1956 som er et helt skip åpent for besøkende.

Vesterålens storslått natur har mye å tilby besøkende. Det er her den kjente Trollfjorden i Raftsundet befinner seg. Vesterålen har lite lysstøy og er perfekt for observasjoner av nordlys. En av de større attraksjonene er hvalsafari. Vesterålen består av mange større og mindre øyer, og området er ideelt for havpadling. En idyllisk skjærgård gir ly for storhavet, men for de som liker å være mer eksponert er yttersida av Vesterålen perfekt.

5 km nord for Stokmarknes på Langøya ligger Stokmarknes lufthavn, Skagen. Det er en av Norges travleste regionale flyplasser.