Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Stavanger Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Stavanger Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Stavanger Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Stavanger Lufthavn guide

Bilutleie Stavanger Lufthavn

Leiebil Stavanger Lufthavn

Stavanger Lufthavn – Sola (SVG) er en internasjonal flyplass som ligger i Rogaland fylke – ca.15 km sørvest for Stavanger sentrum.

Stavanger Lufthavn åpnet i 1937, og var dengang Norges første sivile flyplass. Idag er den landets 3. travleste, og betjener 4,1 millioner passasjerer årlig (2011).

Flyplassen har 2 terminalbygninger – en for flytrafikk og en for helikopter. Helikoptertrafikken går først og fremst til/fra oljeplattformene i Nordsjøen.

Omlag 15 flyselskaper har direkteruter fra Stavanger Lufthavn til 61 destinasjoner i inn- og utland. Det går daglige avganger til Aberdeen, Amsterdam, Billund, Esbjerg, Frankfurt, København og London.

Fasiliteter på flyplassen består i hovedsak av restauranter, caféer, bar/kaffebar, aviskiosker, tax-free-butikk, minibanker og gratis internett-tilgang.

Nærmeste hotell – Rica Airport Hotel Stavanger – ligger kun noen få meter fra terminalbygningen.

For å komme seg fra Stavanger Lufthavn og inn til sentrum, kan man benytte flybuss eller taxi. Flybussen bruker 20 – 30 min. i reisetid.

Ønsker man å leie bil i Stavanger, finnes det flere bilutleiebyråer på flyplassen – deriblant Avis, Hertz, Budget, Europcar og Sixt.