Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Stathelle

Finn beste pris på bilutleie i Stathelle ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Stathelle. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Stathelle guide

Bilutleie Stathelle

Leiebil Stathelle

Stathelle er en liten by som ligger i Bamble kommune i Telemark. Den befinner seg rundt 160 km sør for Oslo, og ligger mellom Langesund og Porsgrunn ved E18. Byen har ca. 6336 (2008) innbyggere

Stathelle ligger i nærheten av mange flotte naturområder, både innenlands og langs kysten. Skjærgården i byen og nærliggende byer som Langesund og Kragerø er spesielt populære om sommeren for de som liker båt- og badeliv.

Fra Langesund ca. 7 km sør for Stathelle går det ferje til Hirtshals. I Langesund kan en besøke Bamble kystmuseum som ligger i en sjøbod ved sundet i Langesund sentrum. Kystmuseet inneholder utstillinger med tema fra Bamble maritime historie. Langesund bad er et tradisjonelt badehotell rik på historie mens på Quality Resort & Hotel Skjærgården ligger en ny badepark med flere bassenger og sklier.

Stathelle har et historisk senter med trehusbebyggelse fra 1830-årene, og det er en fin opplevelse å gå rundt i gatene. I Hovedgata Strandgata er det mange butikker. I sentrum ligger også Brotorvet Shoppingsenter som har 85 ulike butikker og spisesteder.

55 km nordøst for Stathelle ligger den nærmeste store flyplassen som er Sandefjord Lufthavn Torp.