Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Sortland

Finn beste pris på bilutleie i Sortland ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Sortland. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Sortland guide

Bilutleie Sortland

Leiebil Sortland

Sortland er en by og en kommune samt regionsenteret for Vesterålen i Nordland.
Kommunen ligger omkring Sortlandssundet, og omfatter den vestlige delen av Hinnøya og den østlige delen av Langøya. Det bor 4797 innbyggere (2012) i byen.

Sortland er en ung by, fra 1997. For å gi byen et helhetlig preg ble ideen om «den blå byen ved sundet», at byens bygninger skulle males i blåtoner, lansert. Den litterære utsmykkingen «Skrift på blå bunn» er en viktig del av prosjektet. I samarbeid med forfatter Lars Saabye Christensen har ungdom fra Vesterålen deltatt i en dugnad med å sette ord, dikt og tekster på de blå fasadene. Men ideen er omdiskutert, og så langt er bare noen bygg malt i blånyanser.

Vesterålen er kjent for sin vakre natur med et vilt hav, høye fjell, dype fjorder og utallig antall øyer, og naturen er det vanligste trekkplasteret for de som besøker Sortland. Sortlandsmarka er et fint turområde både sommer som vinter. Jennestad gamle handelssted er en vakker brygge med gammeldags butikk som ligger 8 km nord for Sortland sentrum

Sortland er anløpshavn for Hurtigruten. Sørgående anløper klokka 12.30 og nordgående klokka 03.00. En av de mest populære turistattraksjonene i området er hvalsafari, på disse turene kan en oppleve både spekkhuggere, knølhval, finnhval og havørn.

Nærmeste flyplass for Sortland er flyplassen på Skagen ved Stokmarknes, 23 km fra Sortland sentrum. Den større flyplassen Harstad/Narvik lufthavn på Evenes ligger omtrent to og en halv time unna med bil.