Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Sogndal

Finn beste pris på bilutleie i Sogndal ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Sogndal. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Sogndal guide

Bilutleie Sogndal

Leiebil Sogndal

Sogndal er en kommune og et tettsted i Sogn og Fjordane som ligger langt inne i Sognefjorden. I nord grenser kommunen til Jølster, i øst til Luster, i sør til Lærdal og Vik, i sørvest til Leikanger og i vest til Balestrand og Førde. Det bor 7 435 (2012) innbyggere i Sogndal.

Sognefjorden er Europas dypeste og lengste fjord og en populær turistdestinasjon. Det går flere ferjer mellom tettstedene langs fjorden samt hurtigbåt fra Sogndal til Bergen. Sogndal er et godt utgangspunkt om en liker vakker natur, i nærheten ligger kjente naturområder som Jostedalsbreen, Jotunheimen og Breheim.

Sogndal kommune har en rik kulturhistorie. Kaupanger stavkirke fra begynnelsen av 1100-tallet er en av Norges eldste stavkirker. I Kaupanger, cirka 10 km fra Sogndal sentrum, befinner også de Heiberske samlinger – Sogn Folkemuseum, seg. Dette er et av Norges eldste museum, og friluftsmuseet har 40 bygninger. I tettstedet Fjærland er Norsk bremuseum og Bokbyen.

Sogndal har fått tilnavnet «saftbygda» på grunn av Lerum Konserves AS, Norges største syltetøy- og saftprodusent, som ligger i tettstedet.

Den nærmeste regionale flyplassen er Sogndal Lufthamn, Haukåsen, som ligger 20 km utenfor Sogndal sentrum.