Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Ski

Finn beste pris på bilutleie i Ski ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Ski. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Ski guide

Bilutleie Ski

Leiebil Ski

Ski er en by og en kommune som ligger helt sørvest i Akershus fylke rundt 30 km sør for Oslo. Byen har 13 619 (2011) innbyggere. Det er en av landets yngste byer som fikk bystatus i 2004. Kommunen grenser til Oslo i nord, Oppegård/Ås i vest, Hobøl i sørøst og Enebakk i øst.

Ski er preget av nærheten til Oslo og en stor del av befolkningen pendler til hovedstaden. Blant  severdighetene i Ski er Waldemarhøy bygde – og kultursenter og Ski Middelalderkirke som stammer fra 1100-tallet.

Ski er det man kan kalle en stasjonsby, og et viktig knutepunkt i Oslo-området. Her møtes Østfoldbanens ytre og indre linje.

Ski Storsenter er det første multisenteret i Norge og et av Norges største shoppingsentre med hotell, kino, et stort utvalg av restauranter og butikker, bowlinggall mm.

Tusenfryd, Norges største fornøyelsesparker, ligger 7 km nordvest for Ski sentrum. Tusenfryd er en stor fornøyelsespark som blant annet byr på eventyrsti, badeanlegg,  et godt utvalg av forskjellige karuseller og looper og en rekke andre attraksjoner.

Europaveiene E6 og E18 går gjennom kommunen. Ski flyplass ligger like utenfor sentrum men er ikke åpen for allmenn ferdsel.

Den nærmeste flyplassen er Oslo Lufthavn Gardemoen som ligger 70 km mot nordøst for Ski.