Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Sandnessjøen

Finn beste pris på bilutleie i Sandnessjøen ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Sandnessjøen. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Sandnessjøen guide

Bilutleie Sandnessjøen

Leiebil Sandnessjøen

Sandnessjøen er en by og en tidligere kommune i Nordland på ytre Helgeland som også er Alstahaug kommunes administrasjonssenter. Det bor 5827 (2012) innbyggere i byen. De nærmeste nabobyene til Sandnessjøens er Brønnøysund i sør, Mo i Rana i nord og Mosjøen i sørvest. Den ligger på øya Alsten som befinner seg ved munningen av Vefsnfjorden.

Næringsmiddelindustri og verkstedindustri med blant annet fabrikasjon av offshoreprodukter er viktige næringsveier i Sandnessjøen.

Byen ble anløpssted for Hurtigruten i 1891, og det førte til stor oppsving for byen. En av de store attraksjonene er Petter Dass-museet som er tilegnet dikter-presten Petter Dass (1646 – 1707). Den gamle prestegården fra 1700-tallet ligger i landlige, idylliske omgivelser omtrent to mil sør for Sandnessjøen sentrum. Et nytt museumsbygg er tegnet av det anerkjente arkitektfirmaet Snøhetta. Fjellrekken De sju søstre ligger like sør for byen. Det er merkede ruter opp på toppen av alle fjellene.

Sandnessjøen er også et bra utgangspunkt for de som ønsker å utforske Helgelandskysten fra sykkelsetet. Det går rutebåter til øyene Træna, Lovund, Herøy og Vega som har vakker skjærgård. Hvert år arrangeres VM i krabbefiske som er en stor folkefest med marked, smaksprøver, musikk mm.

Sandnessjøen lufthavn Stokka ligger ca. 10 km sørvest for Sandnessjøen.