Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Sandefjord

Finn beste pris på bilutleie i Sandefjord ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Sandefjord. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Sandefjord guide

Bilutleie Sandefjord

Leiebil Sandefjord

Sandefjord er en bykommune i Vestfold fylke – med et folketall på rundt 41.600 (2011). Byens sentrum ligger innerst i Sandefjordsfjorden. Med halvøyene Østerøya og Vesterøya har kommunen en total kystlinje på hele 146 km, noe som sammen med alle strendene gjør Sandefjord til et populært turist- og ferieområde.

Sandefjord grenser i nord til Stokke, i vest til Andebu, i sørvest til Larvik og i øst til Tønsbergfjorden og Tjøme.

Sandefjord har en meget gammel havn, og var ladested allerede i 1680. Byen ble et anerkjent kur- og badested etter at det i 1837 ble funnet svovelholdig vann og gytje i området. I 1845 fikk byen kjøpstadsrettigheter, men var alt fra 1837 bykommune. Sjøfart og hvalfangst ble de viktigste næringsveier for byen – og Sandefjord var landets ledende hvalfangerby helt til hvalfangsten i Antarktis tok slutt på 1960-tallet.

Det er gjort flere interessante arkeologiske funn fra bronsealderen og vikingtiden i kommunen. Det mest berømte enkeltfunnet er Gokstadskipet – restene av et vikingskip, som ble gravd ut i 1880. Dette ble nennsomt restaurert, og befinner seg i dag i Vikingskipsmuseet på Bygdøy ved Oslo.

Sandefjord sentrum framstår i dag stort sett som en moderne by. En storbrann i 1900 ødela store deler av den eldre arkitekturen. Sentrum ble da også gjenstand for en omfattende regulering.

Flere av Sandefjords mest kjente severdigheter befinner seg i eller i tilknytning til Badeparken midt i byen, som er oppført på det stedet der et av de gamle kurbadene lå. Her finner vi bl.a. byens landemerke – Hvalfangstmonumentet (utført i 1961 av billedhuggeren Knut Steen) og Hvalfangstens hus. I nærheten ligger også Hvalfangstmuseet – som arrangerer en rekke spennende utstillinger både for barn og voksne. Innenfor det samme området ligger også Sandefjord bymuseum og sjøfartsmuseet – og ved Museumsbrygga kan man besøke ”Gaia”, som er en kopi av Gokstadskipet.

Fra Sandefjord går det passasjerfesrje til Strömstad i Sverige.

Nærmeste flyplass er Sandefjord Lufthavn Torp, som ligger 8 km nordøst for sentrum.