Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Sandefjord Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Sandefjord Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Sandefjord Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Sandefjord Lufthavn guide

Bilutleie Sandefjord Lufthavn

Leiebil Sandefjord Lufthavn

Sandefjord lufthavn Torp (TRF) ligger 8 km nordøst for Sandefjord sentrum, og er en av de største flyplassene i Norge som ikke er statseid. Den eies og drives av det lokale selskapet Sandefjord Lufthavn AS (der Sandefjord kommune og Vestfold fylke er sentrale aktører). Flyplassen betjener rundt 1,5 millioner passasjerer årlig.

Sandefjord Lufthavn har én rullebane, og rullebanens lengde er 2950 m. Rundt 1,5 millioner passasjerer betjenes her årlig.

Stavanger Lufthavn var opprinnelig en militær flyplass, som har vært åpen for sivil luftfart siden 1958. Det var imidlertid først i 1997, da det irske lavprisselskapet Ryanair begynte å interessere seg for Torp, at utviklingen for alvor skjøt fart. Og det er nettopp Ryanair som i dag opererer de fleste rutene herfra – til et titalls destinasjoner over hele Europa. I tillegg benytter flyselskapet Norwegian Air og det ungarske selskapet Wizz Air flyplassen.

Publikumsfasilitetene er begrensede, men det finnes et lite utvalg butikker/kiosker og et par restauranter og caféer i terminalbygget. Flyplassen tilbyr ellers gratis trådløst internett og har også møterom tilgjengelig for mindre konferanser.

For å komme fra flyplassen til Sandefjord sentrum, kan man benytte buss, tog eller taxi. Mange ønsker også å leie bil på flyplassen, og flere internasjonale utleiebyråer er representert her – deriblant Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt.

Det er ingen hoteller på flyplassen, men tilbudet både i Sandefjord og de øvrige Vestfold-byene er godt.