Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Porsgrunn

Finn beste pris på bilutleie i Porsgrunn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Porsgrunn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Porsgrunn guide

Bilutleie Porsgrunn

Leiebil Porsgrunn

Porsgrunn er en by og en kommune i Telemark fylke som ligger ved utløpet av Telemarksvassdraget. Byen har en befolkning på 35 395 innbyggere. Porsgrunnelva deler byen på østsida og vestsida.

Porsgrunn er godt kjent for porselensfabrikken Porsgrunds Porselænsfabrik. Mesteparten av produksjonen er nå nedlagt, men fortsatt pågår det en del produksjon. I fabrikkens lokaler finnes et stort fabrikkutsalg og det er anledning til å se produksjon og dekorering av porselen. Det finnes også et museum med unike og historiske gjenstander.

Porsgrunn er en av Østlandets viktigste industribyer og en av Norges største industriarbeidsplasser, Hydro Porsgrunn Industripark, ligger på Herøya sør for bysenteret.

Sentrum av byen egner seg perfekt for byvandring med gågater, butikker, restauranter. Spesielt er det fint å gå langs elvepromenaden. Byen har flere bydeler hver med sine karakteristikker, en av de eldste er Osebro med vakker trehusbebyggelse. En annen er Bratsberg Brygge som er et nytt og spennende boområde langs kanalen. Rådhusplassen har lange tradisjoner som møteplass og sted for torghandel samt kulturarena. Rådhuset har teatersal, kino og kafe.

I nærheten er det flott skjærgård med flere badeplasser, og kort avstand til både skog og fjell.
Hvert år i juni holdes Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival med skuespillere og gjøglere fra hele verden.

I Porsgrunn ligger også Telemarks største kjøpesenter som heter Down Town.

Nærmeste regionale flyplass er Skien Lufthavn, 11 km nordvest for byen. Den nærmeste internasjonale flyplassen er Sandefjord Lufthavn Torp, 47 km vest for Porsgrunn.