Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Oslo Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Oslo Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Oslo Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Oslo Lufthavn guide

Bilutleie Oslo Lufthavn

Leiebil Oslo Lufthavn

Oslo Lufthavn, Gardermoen (OSL) er Norges hovedflyplass. Den ligger i Akershus fylke – nærmere bestemt nær Jessheim i Ullensaker kommune – 48 km nord for Oslo sentrum.
Flyplassen består av én terminal med to fløyer: en for innenrikstrafikk og en for utenrikstrafikk. Årlig betjener den rundt 20 millioner passasjerer.

Flyplassområdet var opprinnelig en ekserserplass for kavaleriet. Under 2. verdenskrig bygde den tyske Wehrmacht militær flyplass med hangarer og to rullebaner der. Etter krigen ble den en base for det norske luftforsvaret.
I slutten av 1980-årene begynte charterfly og noen langruter å flytte til Gardermoen for å avlaste den tidligere Oslo Lufthavn Fornebu, som hadde kapasitetsproblemer, og som på grunn av sin beliggenhet ikke kunne utvides. Omyggingen av Gardermoen startet 13. august 1993. Den nye flyplassen ble offisielt åpnet 8. oktober 1998, og fra samme tidspunkt ble Fornebu stengt. Oslo Lufthavn Gardermoen har i dag faste flyruter til 153 destinasjoner i Europa og verden for øvrig.

Publikumsfasilitetene på flyplassen er meget gode. Her er det et godt utvalg av butikker og ni serveringssteder, som til sammen dekker de fleste behov. Det er dessuten tilgang på post- og banktjenester, samt gratis trådløst internett og konferanserom.

For å komme fra Oslo Lufthavn Gardermoen til Oslo sentrum har man flere muligheter. Den mest effektive er å benytte Flytoget, som er et høyhastighetstog med avgang hvert 20. minutt. Reisen tar ca. 20 minutter. Ellers kan man velge mellom flybuss, ordinær rutebuss eller taxi.
Ønsker man å leie bil på flyplassen, er det praktisk å vite at flere av de store internasjonale utleiebyråene er representert her – bl.a. Avis, Budget, Europcar, Hertz, Holiday Autos og Sixt.

Det finnes to hoteller på selve flyplassen, Radisson Blu Airport Hotel og Park Inn Oslo Airport – og ellers et titalls hoteller i nærområdet.