Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Narvik

Finn beste pris på bilutleie i Narvik ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Narvik. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Narvik guide

Bilutleie Narvik

Leiebil Narvik

Narvik er en by og kommune som ligger ved Ofotfjorden i Nordland fylke. Det bor 14 035 (2012) innbyggere i byen.

Byen vokste opp omkring havna for utskipning av jernmalm fra Kiruna i Sverige da et britisk-svensk selskap på slutten av 1800-tallet begynte å bygge Ofotbanen som også i dag transporterer malm fra Kiruna. I begynnelsen het byen Victoriahamn.

Narvik led hardt under den 2. verdenskrig. På grunn av jernmalmen fra Sverige var Narvik strategisk viktig både for tyskerne og de allierte. 9. april 1940 var Narvik et av hovedmålene for den tyske invasjonen. Panserskipene «Norge» og «Eidsvold» ble senket og byen inntatt av tyske tropper. På krigsminnemuseet i byen kan en lære mer om den dramatiske invasjonen under krigen. En annen attraksjon er Polar Zoo som ligger 6,5 km utenfor Narvik og er verdens nordligste zoo.
s
Narvik er nordligste stasjon på det Vesteuropeiske jernbanenettet. Ofotbanen er tilknyttet det svenske jernbanenettet som igjen er forbundet med det finske og russiske.

Alpinstedet Fagernesfjellet ligger vakkert til ved Ofotfjorden. Det går gondolbane opp til det 1000 meter høye fjellet hele året.

Den regionale flyplassen Framnes ligger 2 km fra sentrum. Det er 75 km til Harstad/Narvik Evenes Lufthavn.