Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Namsos

Finn beste pris på bilutleie i Namsos ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Namsos. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Namsos guide

Bilutleie Namsos

Leiebil Namsos

Namsos er en by som ligger midt i Nord-Trøndelag fylke. Byen ligger helt innerst i Namsenfjorden hvor lakseelva Namsen har sitt utløp og derfor har byen navnet «Namsens os». Det bor 9554 innbyggere i byen (2012). Store deler av Namsos ble bombet i april 1940 da tyskerne invaderte Norge under 2. verdenskrig.

Byen som ble grunnlagt i 1845 vokste frem som utskipingshavn for tømmer og trelast. Stedet egnet seg svært godt til trelastindustri på grunn kysttilgang via Namsenfjorden og den skogrike Namdalen. A/S Van Severen & Co var den sentrale bedriften I dag kan mye av denne historien oppleves på Norsk Sagbruksmuseum. Namsos har kulturhus som blant annet huser Fylkesgalleriet.

I dagens Namsos er næringsmiddelindustrien svært sentral.

Rock City som er et nasjonalt ressurssenter for pop og rock ligger i byen. Namsos er en by som har fostret flere store musikere som trønder-rockens far, Åge Aleksandersen, Stein Ingebrigtsen og gruppen DDE som portretterte Namsos i den kjente sangen «Vinsjan på kaia».

Namsos lufthavn ligger ca. 4 kilometer fra Namsos sentrum. Det er omtrent 100 km til Trondheim Værnes Lufthavn.