Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Mosjøen

Finn beste pris på bilutleie i Mosjøen ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Mosjøen. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Mosjøen guide

Bilutleie Mosjøen

Leiebil Mosjøen

Mosjøen er en by i Vefsn kommune i Nordland. Mosjøen har 9 580 innbyggere (2012). Flertallet av Vefsns innbyggere er bosatt i byen. Mosjøen ligger innerst i Vefsnfjorden ved utløpet av elvene Vefsna og Skjerva. Et viktig kjentmerke er det 818 meter høye Øyfjellet i vest.
Mosjøen er en viktig industriby i Nordland, og en av hjørnestensbedriftene er Mosjøen Aluminiumsverk fra 1958.

En drar ikke til Mosjøen uten å besøke Sjøgata med sine vakre trehus og brygger fra 1800-tallet. I det historiske bymiljøet finnes det boliger så vel som restauranter, gallerier, museer og forskjellige forretninger. Her ligger også det historiske hotellet Fru Haugans Hotell fra 1794. Deler av bebyggelsen i Sjøgata er fredet, og det er lagt vekt på riktig bruk av gamle byggeteknikker og farger.

Nedenfor Sjøgata ligger Vefsna som er en av landets beste sjøørretelver. Andre attraksjoner er den åttekantede Dolstad kirke fra 1735. Ved kirken ligger Vefsn Museum, et bygdetun med gamle bygninger fra Vefsn. Den nyrestaurerte Byparken ble i 2010 kåret til «Årets grønne park» av bransjeorganisasjonen Norske anleggsgartnere, miljø- og landskapsentreprenører (NAML)

Mosjøen Lufthavn, Kjærstad, ligger 5 km utenfor sentrum.