Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Mongstad

Finn beste pris på bilutleie i Mongstad ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Mongstad. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Mongstad guide

Bilutleie Mongstad

Leiebil Mongstad

Mongstad er et av Norges mest sentrale industristed som ligger i Nordhordland i kommunene Lindås og Austrheim cirka 60 km nord for Bergen. Mongstad ligger lengst nord på Lindåshalvøya  midt i et område med karakteristisk vestlandsnatur med fjorder, fjell og hav. 13 km sørøst for Mongstad er tettstedet Lindås, og på Lindåshalvøya er det gode muligheter for friluftsliv, fisking og bading.

Stedet er kjent for sitt store oljeraffineri som ble satt i drift i 1975 av Statoil. I dag har også Shell en del av eierandelene. Det er Norges største eksportbedrift og en av de bedriftene i Norge som gir flest arbeidsplasser. Mongstad er Europas største oljehavn etter Rotterdam i Nederland.

På Mongstad er det et nyåpnet teknologitestsenter for CO2-fangst der formålet er å finne løsninger som gjør det billigere og mer effektivt.

Mongstad er forsyningsbase for petroleumsvirksomheten i Nordsjøen og havnen tar imot råolje fra Nordsjøen. Norsk Hydro er en annen sentral bedrift.

Det har vært mye diskusjon rundt renseanlegg på Mongstad. Da regjeringen Stoltenberg i 2006 godkjente bygging av gasskraftverket på Mongstad, ble det lovet at utslippene skulle renses fra første dag. Nå er det imidlertid usikkert om renseanlegget i det hele tatt blir bygget. En avgjørelse vil tidligst bli tatt i 2016.

Bergen lufthavn Flesland ligger 82 km sør for Mongstad.