Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Molde

Finn beste pris på bilutleie i Molde ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Molde. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Molde guide

Bilutleie Molde

Leiebil Molde

Molde er en by og en kommune i Romsdal i Møre og Romsdal fylke med 25 849 (2012) innbyggere. Byen ligger langs nordsiden av Fannefjorden og Moldefjorden, og sentrum befinner seg rett vest for Moldeelvas utløp.

Byen er den viktigste industribyen i Møre og Romsdal. Den har blant annet en betydelig næringsmiddel- og verkstedindustri. Molde er kjent for sitt fotballag, Molde Fotballklubb.

Molde ble anerkjent som turistby på 1800-tallet, og det var da den fikk tilnavnet «rosenes by» på grunn av praktfulle parker og rosehager. En av de mer kjente besøkende var tyske keiser Wilhelm 2. som ferierte i de norske fjordene hvert år fra slutten av 1800-tallet og frem til første verdenskrig. Turene ble alltid avsluttet med et opphold i Molde.

Molde er kjent for utsiktspunktet Varden som ligger 400 m.o.h og kan bestiges til fots på en sti som går fra sentrum. Andre severdigheter er rådhuset med statuen Rosepiken, domkirken, Aker stadion og Romsdalsmuseet. Molde er også et godt utgangspunkt for å besøke populære steder som Trollstigen og Trollveggen. Den ville og vakre åtte km lange Atlanterhavsvegen som snoer seg mellom øyene ute i havgapet ligger ikke langt fra Molde. Fra byen har en utsikt mot Moldepanoramaet med sine 222 tinder. Hurtigruten har anløpshavn i Molde.

Hvert år i juli holdes jazzfestivalen i Molde. Det er en av verdens viktigste jazzfestivaler, og er blitt besøkt av legender som Miles Davis og Bill Evans.

Molde lufthavn, Årø, ligger 5 km øst for sentrum.