Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Lillehammer

Finn beste pris på bilutleie i Lillehammer ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Lillehammer. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Lillehammer guide

Bilutleie Lillehammer

Leiebil Lillehammer

  Lillehammer er en by og kommune sør for Gudbrandsdalen i Oppland ved nordenden av Mjøsa. Tettstedet Lillehammer har 20 857 innbyggere (2012). Lillehammer blir også kalt «dølabyen».

Lillehammer har mye å tilby sine besøkende. Storgata er en gågate med 125 butikker kjent som landets lengste småbygate, med toetasjes trehus fra slutten av 1800-tallet. Strandtorget kjøpesenter ligger rett ved Mjøsa og E6 i Lillehammer.

Maihaugen er det største museet i Norge utenom Oslo. Her er det friluftsmuseum med over 200 bygninger, utstillinger og spisesteder. Maihaugen er åpen hele året, og byr på opplevelser for folk i alle aldre. Her kan en få innblikk i Gudbrandsdalens gamle kultur og tradisjoner.

På grunn av alle familieparkene er Lillehammer et eldorado for barn. Lilleputthammer er et Lillehammer i miniatyr som ligger 15 km utenfor sentrum. Her er også Hunderfossen Familiepark som er en av Norges største turistattraksjoner med over 250 000 besøkende hver sommer. Den Norske Trollparken hvor troll og eventyr er tema er full av eventyrlige opplevelser.

I 1994 var Lillehammer vertsby for OL, og de mange anleggene er populære om vinteren. Et av dem er Hafjell alpinsenter som er et av Norges beste skianlegg med 13 skiheiser. Fjellområdet Nordseter og Sjusjøen tilbyr en mengde aktiviteter for fritid og rekreasjon

Byen er den nordlige endestasjonen for «Skibladner».

Oslo lufthavn ligger 145 km lenger sør.