Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Leknes

Finn beste pris på bilutleie i Leknes ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Leknes. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Leknes guide

Bilutleie Leknes

Leiebil Leknes

Leknes er en by og administrasjonssenteret i Vestvågøy kommune i Nordland. Byen fikk bystatus i 2002, og er en av to byer i Lofoten sammen med Svolvær. Leknes har 2750 innbyggere (2012).

I Lofothallen arrangeres det konserter året rundt med både norske og utenlandske artister. Årlige arrangementer i Leknes er Lofotmessa om sommeren, og Lofoten Countryfestival og Høstvekka på høsten. På Fygle, like utenfor Leknes, ligger bygdemuseet Vestvågøy museum.
Leknes fungerer som handelssentrum for Vest-Lofoten. Her ligger Lofotsenteret som er et av Nord-Norges største kjøpesentre. Lofotprodukt AS som produserer fiskemat er en sentral bedrift. Leknes er også en viktig cruisehavn.

Leknes er omringet av de flotte naturperlene Lofoten er verdenskjent for. Lofoten byr blant annet på gode fiskemuligheter og storslått natur, spekkhoggersafari og idylliske fiskevær. Dersom en vil bo på en av de mange rorbuene Lofoten karakteriserer for må en reise ut av Leknes.

Leknes lufthavn er en av de mest trafikkerte kortbane-flyplassene i landet med flyvninger til Bodø, Røst og Svolvær. Harstad/Narvik lufthavn Evenes ligger omtrent 70 km lenger nord.