Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Lakselv

Finn beste pris på bilutleie i Lakselv ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Lakselv. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Lakselv guide

Bilutleie Lakselv

Leiebil Lakselv

Lakselv (nordsamisk Leavdnja) er et tettsted og administrasjonssenteret i Porsanger kommune i Finnmark som ligger innerst i Porsangerfjorden ved munningen av elva Lakselv. Lakselv har 2 237 innbyggere (2012.) E6 går gjennom Lakselv.

I området rundt Lakselv er det mange muligheter for friluftsliv. Deler av Finnmarksvidda ligger i kommunen, og her er det perfekte forhold for turgåing, langrenn, snøscootersafari og hundesledekjøring. Hver vinter arrangeres verdens nordligste trekkhundløp som kalles Finnmarksløpet på vidda. Lakselva renner igjennom Lakselvdalen og er kjent for sin store villaks. Det finnes også utallige fiskevann i området rundt Lakselv.

I juli arrangeres festivalen Midnattsrocken. Festivalen presenterer både nasjonale og internasjonale artister, og er blant de største musikkfestivalene i Nord-Norge. Samisk språk og kultursenter holder til i Lakselv.

Lakselv lufthavn ligger 2,5 km nord for sentrum.