Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Kristiansand

Finn beste pris på bilutleie i Kristiansand ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Kristiansand. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Kristiansand guide

Bilutleie Kristiansand

Leiebil Kristiansand

Kristiansand er en by og en kommune i Vest-Agder fylke samt fylkets administrasjonssenter. Selve bysenteret ligger ved utløpet av Otra. Kristiansand har 84 319 (2012) innbyggere og er Norges sjette største by.

Sentrum er konsentrert rundt den eldste bydelen som både kalles Posebyen og Kvadraturen kjent for sine hvite trehus bygd i rutenett. I gatene er det mange kafeer og butikker. Kristiansand var en strategisk viktig by da Norge var i union med Danmark på grunn av nærheten til Danmark. Christiansholm festning var en del av Christian IVs plan for forsvar av Kristiansand da byen ble grunnlagt i 1641, og står fortsatt godt bevart. Kristiansand har cruisehavn, og det går daglig ferjer til Danmark.

Området har hatt bosetting langt tilbake i tid. Det er funnet et godt bevart skjelett av en kvinne fra 6500 f.Kr i nabokommunen Søgne. Her ligger et av landets eldste kirker, Oddernes kirke, fra omkring 1040.
Kristiansand er kjent som «sommerby» på grunn av et godt klima og stor tilstrømming av turister i sommermånedene. Spesielt er Dyreparken som ligger 13 km øst for sentrum svært populær og den nest mest besøkte turistattraksjonen i Norge etter Holmenkollen. Her ligger også populære Kardemomme by.  Fiskebrygga i Kristiansand er en annen severdighet i sommermånedene.

Kristiansand lufthavn ligger på Kjevik 16 km nordøst for Kristiansand by