Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Karasjok

Finn beste pris på bilutleie i Karasjok ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Karasjok. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Karasjok guide

Bilutleie Karasjok

Leiebil Karasjok

Karasjok (nordsamisk: Kárášjoga gielda) er et tettsted og landets nest største kommune etter areal. Kommunen har 2733 innbyggere og tettstedet 1885 (2012). I vest grenser kommunen til Kautokeino, til Alta i nordvest og til Porsanger og Tana i nord. I øst grenser den til Finland, og det er Tana-elven som har definert grensen mellom de to landene. Tettstedet ligger ved elven Tana.

Reindrift og jordbruk er fortsatt hovednæringen i Karasjok, mens jakt, fiske, bærplukking og håndverk er sentrale binæringer. Karasjok er et viktig senter for samisk tradisjon og kultur, Her ligger viktige institusjoner som Sametinget (Sámediggi) NRK, De Samiske Samlinger, Samisk spesialistlegesenter og Samisk kunstnersenter. Her ligger også Samisk spesialbibliotek, Norsk sameråd, samisk videregående skole og samisk folkehøyskole. Omkring 80 % av kommunens innbyggere snakker samisk, og både samisk og norsk brukes som forvaltningsspråk.

Deler av Sørøstre Finnmarksvidda, som er Norges største sammenhengende villmarksområde, ligger i Karasjok. Her er det gode muligheter for friluftsliv og fisking. Turismen i tettstedet og kommunen er i vekst.

Karasjok har en korskirke fra 1807. Kirken er en av de få trebygningene som stod igjen etter at store deler av Finnmark ble brent ned under andre verdenskrig, og den er også den eldste, gjenstående kirken i Finnmark.

Den nærmeste flyplassen er Lakselv flyplass som ligger 70 km unna. Ivalo flyplass i Finland befinner seg 150 km fra Karasjok.