Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Haugesund

Finn beste pris på bilutleie i Haugesund ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Haugesund. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Haugesund guide

Bilutleie Haugesund

Leiebil Haugesund

Haugesund er en by og en liten kommune i Rogaland. Byen har 44 524 (2012) innbyggere, og også øyene Hasseløy og Risøy samt deler av stedet Norheim på Karmøy hører til byen.

Haugesund sentrum har et rutenett av gater som stammer fra den gangen byen ble grunnlagt i  1854. Sentrum har en godt bevart trehusbebyggelse, sjarmerende gater og torv. Byen har mange utesteder og flotte restauranter som både tilbyr tradisjonell sjø- og fiskemat og internasjonalt kjøkken. Haugesund er spesielt kjent for to festivaler. Den ene er filmfestivalen som hvert år deler ut den prestisjefylte Amandaprisen. Den andre er Sildajazzen som holdes i midten av august.

Byen hadde på et tidspunkt den tredje største handelsflåten i Norge, og det var mange viktige rederier her som satte sitt preg på byen. Byens særpregede rosa rådhus fra 1931 var en gave fra skipsreder Knut Knutsen O.A.S. og konen Elisabeth.

Fiskeri og sjøfart er fortsatt en viktig økonomisk motor for Haugesund. Stedet ble nevnt allerede i Harald Hårfagres saga, men fikk betydning først på 1700-tallet som fiskehavn. En viktig attraksjon i Haugesund er Haraldshaugen som ble reist i 1872 til minne om da Harald Hårfagres samlet Norge i 872.  Harald Hårfagre skal ha blitt gravlagt her.

Haugesund lufthavn ligger på Karmøy 14 km utenfor sentrum.