Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Haugesund Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Haugesund Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Haugesund Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Haugesund Lufthavn guide

Bilutleie Haugesund Lufthavn

Leiebil Haugesund Lufthavn

Haugesund Lufthavn, Karmøy (HAU) ligger 14 km utenfor Haugesund på øya Karmøy. Det går flybuss mellom flyplassen og Karmøy sentrum som stopper på ulike steder på veien. I tillegg er flyplassen betjent av Kystbussen, en rute mellom Bergen – Stord – Haugesund og Stavanger. Det er fire bilutleiefirma som tilbyr sin service på flyplassen, det er Hertz, Europcar, Sixt, og Avis.

Flyplassen betjenes av flere charterflyselskaper, Widerøe, SAS og Ryanair. Av internasjonale destinasjoner går det direkteruter til London, Tallinn, Tenerife, Gran Canaria, Gdansk og Chania. 604 987 passasjerer besøkte flyplassen i 2011.

Den ligger værutsatt til, på utsiden av Karmøy og med Nordsjøen som nærmeste nabo ved enden av rullebanen, men er en av de mest punktlige flyplassene i Norge. Haugesund Lufthavn er nylig restaurert. Haugesund Lufthavn har kafé, taxfree-butikk og internett. Det fins ingen hoteller på flyplassen.