Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Harstad

Finn beste pris på bilutleie i Harstad ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Harstad. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Harstad guide

Bilutleie Harstad

Leiebil Harstad

Harstad er den nest største byen i Troms fylke og ligger nordøst på Hinnøya. Byen har en befolkning på 19 983 (2012) innbyggere.

Harstad kalles ofte for kulturbyen i nord, og siden 1965 har Harstad vært sete for Festspillene i Nord-Norge som arrangeres hvert år i juni. Harstad Kulturhus med bl.a. konsertscene og kongresshall ble åpnet i 1992 og har mange spennende arrangementer hele året. I juli arrangeres en internasjonal sjøfiskefestival som tiltrekker mange besøkende. Harstad er et møtepunkt for den nord- og sørgående Hurtigruten som hver morgen ankommer byen.

Harstad har mange godt bevarte fortidsminner. Her ligger Trondenes kirke fra 1250 som er verdens nordligste steinkirke fra middelalderen. Trondarnes Distriktsmuseum har utstillinger av Harstads kultur- og naturhistorie. På Kjeøya nord for sentrum finnes det gravrøyser fra jernalderen og hellemalingsfelt fra steinalderen. Harstad var tidligere en viktig by for forsvaret og i Trondenes leir finner man den severdige Adolfkanonen fra andre verdenskrig.

Røkenes Gård og Gjestehus er kjent for sin vakre og gamle trehusbebyggelse. Gården ligger 6 km utenfor sentrum og er åpent for turister. Også Harstad sentrum har mye godt bevart trehusbebyggelse, for eksempel i handlegaten Strandgata og på torvet.

Viktige næringer i Harstad og omegn er fiske, olje og gass-virksomhet.

Den nærmeste flyplassen er Harstad/Narvik Evenes lufthavn som ligger 45 km fra sentrum.