Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Harstad / Narvik Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Harstad / Narvik Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Harstad / Narvik Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Harstad / Narvik Lufthavn guide

Bilutleie Harstad / Narvik Lufthavn

Leiebil Harstad / Narvik Lufthavn

Harstad/Narvik Evenes Lufthavn(EVE) befinner seg 45 km fra Harstad og 75 km fra Narvik i Evenes kommune i Nordland. Det er gode bussforbindelser til og fra flyplassen både til byene Harstad (50 min) og til Narvik (75 min) og flyplassen ligger like ved Europavei 10. Det finnes fire bilutleiefirma på flyplassen, det er Budget, Avis, Herts og Europcar.

På grunn av at det også finnes en flyplass i Narvik som heter Narvik Lufthavn, Framnes, 2 km utenfor sentrum av Narvik, har det vært noe diskusjon om det offisielle navnet på flyplassen. Ifølge det internasjonale regelverket, skal en flyplass ha navnet til den nærmeste store byen for å unngå forveksling. I charter sammenheng skal den i tillegg markedsføres som «Lofoten International Airport».

598 017 passasjerer besøkte Harstad/Narvik Evenes Lufthavn i 2011. Når det gjelder internasjonale destinasjoner går det direkteruter til Alicante, Chania, Gran Canaria og til og med til Tokyo. Flyplassen tilbyr trådløst internett, kafe, møterom til utleie og taxfree-butikk.