Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Hammerfest

Finn beste pris på bilutleie i Hammerfest ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Hammerfest. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Hammerfest guide

Bilutleie Hammerfest

Leiebil Hammerfest

Hammerfest er en by og kommune i Finnmark fylke. Hammerfest by har 7119 innbyggere (2012) og ligger på Kvaløya med broforbindelse til fastlandet. Hammerfest er verdens nordligste by, og ligger på 70 grader nord.

Fiskeri er den viktigste næringen i byen, og Hammerfest har lang tradisjon som servicebase for fiskeflåten i Barentshavet. Olje- og gass-virksomhet har begynt å spille en stadig viktigere rolle i de siste årene. På Melkøya like i utkanten av byen ligger et stort landanlegg som behandler og nedkjøler gassen fra Snøhvitfeltet.

Hammerfest er anløpssted for Hurtigruten og den nordgående hurtigruta ankommer Hammerfest hver dag klokka 05.35, mens den sørgående ankommer klokka 11.35. Arktisk kultursenter, byens nye kulturhus, ligger på en del av tomten til den gamle Findus-fabrikken i Hammerfest sentrum. Mange kommer til byen for å se midnattssolen som kan nytes helt til slutten av juli, men verdens nordligste by har også mye annet en bør få med seg.

En av attraksjonene er Meridianstøtten som ble reist i 1854 og er til minne om den første internasjonale målingen som ble gjort av jordas størrelse og form. Meridianstøtten står på UNESCOs liste over verneverdige kulturminner. Gjenreisningsmuseet viser historien rundt tvangsevakuering og nedbrenning av Finnmark og Nord-Troms under 2. verdenskrig, og gjenoppbyggingen etter krigen. St. Michaels Kirke er verdens nordligste katolske kirke. Hammerfest har også et interaktivt Energisenter.

Hammerfest lufthavn ligger på Fuglenes, ca. 30 minutters gange fra Hammerfest sentrum.