Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Hamar

Finn beste pris på bilutleie i Hamar ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Hamar. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Hamar guide

Bilutleie Hamar

Leiebil Hamar

Hamar er en by og en kommune i Hedmark fylke som ligger 120 km nord for Oslo. Hamar har en befolkning på 30 921 (2012) innbyggere. Byen er også fylkesadministrasjonssete for Hedmark fylke. Det bodde folk i Hamar-området allerede for 4000 år tilbake. Fra 400-tallet var storgården Åker i Vang et maktsentrum og tingsted, og under Harald Hardrådes (1015-1066) regjeringstid ble byen omtalt som kaupang. Hamar ble bispesete allerede i 1152.

Tradisjonelt er Hamar kjent som jernbanebyen, her møtes Rørosbanen, Eidsvold-Hamarbanen og Dovrebanen. Byen har alltid vært et viktig kommunikasjonsounkt.

Viktige severdigheter det er verdt å få med seg i Hamar er Norsk Jernbanemuseum, Domkirkeodden, Hedmarksmuseet og Vikingskipet. Byen ligger vakkert til ved Mjøsa, og om sommermånedene er det populært å reise på utflukt med verdens eldste dampskip i bruk, Skibladner.

Hamar var en av versbyene under OL på Lillehammer i 1994. Skøyteløpene ble for eksempel avholdt i den kjente hallen Vikingskipet som er en av verdens største.

Den nærmeste store flyplassen er Gardemoen lufthavn som ligger 90 km lenger sør.