Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Halden

Finn beste pris på bilutleie i Halden ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Halden. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Halden guide

Bilutleie Halden

Leiebil Halden

Halden er en by med en befolkning på 29 797 (2012) innbyggere som ligger i Østfold fylke ved munningen av Tista i Iddefjorden. Kommunen grenser i sør til Sverige, i øst til Aremark, i vest til Sarpsborg og til Rakkestad i nord.

I Halden-vassdraget ligger Brekke-slusene og en båttur her er en spesiell opplevelse som en nok ikke glemmer med det første. Brekke-slusene er det høyeste sluseanlegget i Nord-Europa med en løftehøyde på 27 meter. En kan for eksempel ta turen med dampskipet Turisten som er 125 år, eller motorskipet «Strømsfoss».

Fredriksten festning, som spilte en svært viktig rolle under markeringen av unionsoppløsningen med Sverige i 1905, er Haldens viktigste kjentmerke og ligger på en høyde over byen. Rundt 200 000 turister besøker festningen i sommerhalvåret og Fredriksten Festning har også et vakkert parkanlegg.

Halden er en viktig norsk industri by med rundt 2500 industriarbeidsplasser. Spesielt kjent er den for papirfabrikken Norske Skog Saugbrugs, Norges eldste treforedlingsfabrikk, som fortsatt er i drift. På 50-tallet ble hver femte sko i Norge produsert i Halden og fram til 1960-tallet var byen kjent som Norges skotøyhovedstad. Halden har også en viktig havn for treforedlingsindustrien.

Moss Lufthavn Rygge ligger 55 km fra Halden